Skip to main content

Nå har gruppa «Byutviklere» på Facebook passert 7500 medlemmer. Med det har den trolig blitt landets viktigste kanal for meningsytringer, diskusjoner og spredning av nyheter innenfor feltet byutvikling. insam har administratoransvaret for gruppa, og som Estatenyheter formidlet denne uka er dette grunnen til det:

«Under Drammenskonferansen for 3 år siden snakket Bjørnar Johnsen (Oslo House), Lars Wang (insam) og Dag Erlend Mohn sammen i en pause. De lurte på om det fantes en Facebook-gruppe hvor man kunne diskutere byutvikling. Det gjorde det ikke, og senere på dagen kunngjorde Wang – møteleder under konferansen – at gruppen Byutviklere var opprettet. Han oppfordret alle oppmøtte til å bli medlemmer i gruppen.»

Vi håper at gruppa i fortsettelsen kan være like aktiv, men kanskje være enda mer tverrfaglig og utvide perspektiver og tematikk ytterligere. Det er usedvanlig lite trolling og personangrep, og det er en forutsetning for at bidragsytere skal føle seg velkommen i gruppa. Er du ikke med? Meld deg på her.